Keksin mahtavan ohjelmaformaatin tänään. Ajatelkaa, olisi sellainen Anti-Idol -ohjelma nimeltään vaikkapa KansanLaulu. Kellekään ei luvata levysopimusta, keikkoja eikä yhtään mitään muutakaan. Kuka tahansa saisi tulla laulamaan kunhan maksaa vitosen ovella ja tuomarien pitäisi aina keksiä jotain positiivista sanottavaa ja kannustaa ihmisiä laulamaan lisää. Tuomareilla pitäisi olla hyvät hermot ja pokka, koska ohjelmia tulisi joka päivä monta kuukautta. Sen lisäksi olisi uusinnat.

Myös bändit saisivat tulla esiintymään tyylisuunnista välittämättä. Yleinen kakofonia olisi toivottavaa ja kaikki kukat saisivat kukkia. Katsojaluvuilla ei olisi mitään väliä, ohjelmaa näytetäisiin kello 3 yöllä unettomien iloksi. Sitten kuitenkin ohjelmasta tulisi järjettömän suosittu ja sitä alettaisiin esittämään parhaaseen katsomisaikaan.

Kuitenkin artisteista ja bändeistä tulisi järjettömän kuuluisia ja olisi pakko sittenkin julkaista levyjä ja tehdä monta sataa keikkaa vuodessa. Pelifirmat kehittelisivät ohjelmaan liittyviä pelejä, pitäisi tuotteistaa muutenkin, kehitellä t-paitoja ja kaikkea krääsää. Tästä seuraisi myös se, että kaikki Suuret Nimet haluavat esittää duettoja kansanihmisten kanssa ja tehtäisiin spin off -sarja siitä. Minulle tulisi järjettömät rahavirrat tilille ja hermostuisin siitä kun jatkuvasti kaikki maailman televisioyhtiöt ostaisivat formaatin käyttöoikeuksia minulta. Joutuisin rikkaana stressaamaan ovatko ihmiset minun oikeita ystäviä vai pelkästään rahan perässä. Valvoisin yöt stressaten ja katuisin ohjelmaidean keksimistä.

Ei, kyllä minä nyt tulin toisiin aatoksiin. Jätän tämän ohjelmaformaatin kehittämisen nyt tähän. En halua pilata elämääni.