Tuossa kun just kudoin sukkaa ja pällistelin telkkaria niin tuli mieleen sellainen ajatus, että mitä jos ovesta yhtäkkiä tuliskin kolme Dressman -miestä. Tuossa ne olohuoneessa rentoina liikehtis parransänget sinisinä, takit olkapäällä roikkuis sormessa. Ne naurahtelisi mykkinä nytkähdellen. Mua kyllä rupeais ärsyttämään ja äkkiä heittäisin ne ulos.

Just kun taas rauhoittuis niin Salkkarien Ismo tuliskin istumaan penkille ja huokailemaan miten päin helvettiä sillä taas menee, että tämäkin vielä, eukko vietiin mielisairaalaan. Varmasti kysyisin, että miten ihmeessä sulla voi aina mennä niin huonosti, sait jostain miljoonankin eikä ole ylellistä elämää näkynyt ja kaikki sun läheiset on jotenkin sairasmielisiä. Sitten kumminkin tulisi Kristiinakin ovesta ja raahais Ismon pois elämään sekavaa elämäänsä.

Eniten kyllä hermostuisin jos loton virallinen valvoja tulisi väkisin samalla oven avauksella sisään ja alkaisi mua valvomaan. Koko ajan luettelisi sääntöjä mulle ja selostaisi, että nyt arvotaan seuraava lottonumero. Olisi pakko sanoa sille, että nyt hiljaa mutta se vaan vakavana kävelisi ja vaatisi.

Hirveetä. Tarvitsen lepoa. Tilaan ensi viikolla turvalukon oveen.