On 60-luku. Nuori ystäväpariskunta on lähdössä lavalle, koska Reijo Taipale on tulossa sinne esiintymään. Miehillä on valkoiset nailon-paidat, mustat suorat housut ja lankatut kengät, naisilla kauniit leningit ja piikkikorkoiset kengät. Miehet ovat miehiä, naiset ovat naisia, ei ole erehdykselle sijaa. Miehet vielä viimeistelevät brylcreemillä siveltyjä hiuksiaan, naisten kampaukset on jo tupeeratut, tunnelma on hillitty ja odottava.  Pertillä ja Liisalla on ollut pari päivää vaikeaa ja riitaisaa. Asiaa ei ole käsitelty loppuun.

Pertti ja Liisa tanssivat tangoa. Pertti tunsi rakastavansa vaimoaan niin paljon, että melkein sanoi sen tälle muttei voinut, tunteista puhuminen on vaikeaa. Reijo Taipale seisoo lavalla ja laulaa: "Pelkää sitä en jos kuu ja tähdet katoaa, pelkää sitä en jos sammuu päivä,  jäätyy koko maa. Pelkään sitä vain jos sinä rakkain jätät mun, silloin  rinnassain yö alkaa kun ei loista silmäs sun." Miehen sydän meinaa pakahtua, hän ottaa naisensa tiukemmin otteeseensa ja puristaa syliinsä, Liisa tietää mitä Pertti haluaa sanoa ja puristaa takaisin. Riidat on sovittu ja suhde jatkuu vielä 52 vuotta kunnes Liisa kuolee.

2000 -luvulla Pertti seisoo pysäkillä ja katselee nuorison edustajia. Kundeilla on nähtävästi housut putoamassa, he liikkuvat korostetun rennosti koko ajan kuin yrittäen ilmaista jotain. Pertti kuulee jou männiä ja swägii ja ihmettelee meininkiä. "Wooo-uu, wooo-uu! Tää siti on mun, mä omistan tän mestan koo-koonaan!" laulaa yksi kundeista ja heiluttaa rytmissä kättään ja itseään sen näköisenä että lysähtää kasaan milloin tahansa. "Muistakaa mä oon Jani "Madafakin Darra"! Mimmit pyörii ympärillä huulet törröllään eikä jää epäselväksi mitä vaatteiden alla on. Selfieitä syntyy solkenaan, pakarat pinkeänä ja tissit esillä. Onneksi tulee bussi ja nielaisee kaikki sisäänsä. Pertti huokaisee syvään ja miettii, että maailma on mallillaan.

2050 -luvulla Herra Jani "Madafakin Darra" katselee lapsenlapsiaan ja miettii oliko järkeä vaikuttaa dna:han. Pienten poikien kädet ovat hyvin pitkät, ne heiluvat vartalon edessä koko ajan kuin taustalla soisi musiikki, he ovat jo 18-vuotiaita mutta osaavat sanoa vain Jou Män ja v---u guugleta. Kun heiltä kysyy jotain heidän katseensa lasittuu ja he kaivavat älypuhelimen esiin ja painelevat nappeja kohdasta Google. Tyttärien geenimuunto on mennyt ehkä hieman pidemmälle. Heille on kehittynyt pusukalan tyyliset huulet ja ripset muistuttavat katuharjaa. Kun heitä katsoo, heidän huulensa suipistuu entisestään ja he yrittävät näyttää mehukkailta. Kun heiltä kysyy jotain, he huutavat Siistii! Kela maksaa! Herra "Madafakin Darra lähtee kotiin ja huokaisee miettien, että kyllä maailma on mallillaan.