Jopas oli taas uutisaamu. Voisi olla parempi, ettei edes Iltasanomia lukisi koska siellä ei kovin mieltäylentäviä juttuja juuri ole.

Nyt täytyy mummon hämmästellä sitä vapaaottelijaa, jonka otsa oli lyöty murskaksi ja jo pelkän kuvan näkeminen etoi minua kovasti vaikken ole herkimmästä päästä. Ei siinä mitään, jos haluaa pääkallonsa murskauttaa niin siitä vaan. En vain ymmärrä, että vapaaottelijan ex-vaimo nyt itkee, että pitäisi rahaa heille antaa kun miehelle kävi näin köpelösti, että auttakaa pliis. Eukkohyvä, se nyt on vaan sillä lailla, että pitäkää tunkkinne koska kaiken lisäksi tämä sinun ex-ukkosi uhosi palaavansa kehään heti kun tuosta otsalohkon murskaantumisesta selviää. Jos on hirmuinen halu vapaaotella niin sitten ottelee mutta kärsii myös vauriot kitisemättä. Sairaaloissa on monia väkivallan uhreja, jotka eivät ole osaansa valinneet. Tämä vapaaottelija sai mitä tilasi.

Sitten tämä bangladesilainen kääpä, joka huumasi ja kuristi siskonsa kunniasyistä. En nyt tarkalleen käsitä miten tämä paskiainen sai ympättyä itsensä yhteyteen sanan "kunnia" koska kunnialla ja tällä ihmisjätteellä ei ole mitään tekemistä keskenään. Kaiken lisäksi on vielä mahdollista, että ns. "kunniamurhasta" Bangladeshissä pääsee kuin koira veräjästä koska siellä nähtävästi mies vie ja naiset kuollessaan vikisee. Normikäytäntö. Naiset vaietkoon seurakunnassa ja silleen. Eipä tarvitse olla kovin suuri järjenjättiläinen tajutakseen, että missä mies, siellä sota tai ainakin hakattuja naisia. Ja tämän kirjoitti eräs, joka on kasvatettu miehen kunnioitukseen ja syystäkin mutta oikea, kunnon mies onkin ihan eri kuin nämä saasta-aivot. Vaan näitä paskiaisia näyttää riittävän. Pääsisipä hyvät miehet valtaan.

Andy McCoy oli vitsikkäänä jollain keikalla ja könysi lavalle kaatamaan Olli Lindholmin päälle olutta. Kyllä mua olis hirveesti naurattanut jos ei olis säälistä itkettänyt. Meinaan mulla on sellainen luonto, että jos Antti Hulkkonen olis tuon minulle tehnyt niin hänet olis Ilta-Sanomat tavoittanut sairaalan päivystyksessä lääkärien keskeltä kun nämä olisivat pulloa etsineet ja kaivaneet. Arvannette mistä. Ei siksi ettei minulla ole huumorintajua, vaan siksi ettei noin vain tehdä. Kutsutaankohan sitä sivistyneeksi käytökseksi, ainakin joskus sellaista on tullut vastaan.

Lehdessä oli tietysti lukuisia "tyrmääviä", "kuvankauniita" ja myös "jäätäviä" pakaroita. Mitäpä päivästä tulisi ellei joku olisi taas hanuriaan kuvannut. Olen miettinyt sellaista lausetta, joka kuvaisi iltapäivälehden klikkauksen kalasteluotsikkoa. Se voisi mennä jotenkin näin: Tyrmäävä kaunotar kertoi 5 tapaa käyttää jäätävää pakastinta oikein.