Tässä mietin kun pitää niin montaa asiaa ymmärtää nykyisin, että mitä jos olisikin mahdollista rakentaa maailma kaikille. Sotahulluille, pervoille, hyville ihmisille, uskovaisille, kaikille.

Tehtäisiin sopimus, että maailmassa on erilaisia alueita, jonne kuuluu tiettyjen ominaisuuksien perusteella ja joista poistetaan jos ominaisuudet muuttuvat tai niitä alkaa kyseenalaistamaan. Esimerkiksi olisi sotahullut ja uskonnolliset kiihkoilijat, jotka silmät kiiluen vain haluavat tappaa ja alistaa ihmisiä. Mikä sen sopivampaa kuin yhdistää heidät samankaltaisten kanssa! Ja kun kukaan heistä ei halua alistua vaan alistaa, olisi tehtävä vaikeampi ja pitäisi heidät työn touhussa omankaltaistensa kanssa kun helppo alistamista ei ole. Tälle sota-alueelle kootaan myös kaikki perverssit siat ja muuten ilkeät ihmiset, varsinkin koulukiusaajat. Siellä olisi sellainen esialue ennen varsinaista sota-aluetta, jossa jokainen saa kokeilla miltä tuntuu olla itse kohde ja jos vielä sittenkin tuntuu hyvältä niin eteenpäin pahalle alueelle.

Yksi alue olisi uskovaisille, jotka vaativat tietynlaista ankaraa käytöstä ja tietynlaisia tiukkoja tapoja eivätkä hyväksy ketään eikä mitään mutta eivät ole vielä alistajien asteella ja jos sellaisiksi muuttuvat heidät kärrätään Sota-alueelle tai sen Esiastealueelle kokemaan uskontoperusteista alistamista ja rääkkäystä. Täällä Uskonto-alueella saavat kaikki keskittyä oman uskontonsa harjoittamiseen kunhan tekevät sitä keskenään ja vapaaehtoisesti. Kaikki tiukatkin asenteet ovat sallittuja ja jopa toivottavia mutta esim. buddhalaisten pitää saada myös harjoittaa omaa uskontoa, johon ei kaiketi jumala sellaisenaan kuulu. Jos joku lakkaa uskomasta tai hänelle ei sovi uskonnon tiukka harjoittaminen, hän voi vapaasti poistua toiseen paikkaan mutta jos alkaa siellä sitten myöhemmin väkisin käännytystyöhön ja räyhäämään niin hänet viedään välittömästi Sota-alueen Esiastealueelle kokemaan omakohtaista kärsimystä väkisinkäännyttäjiltä.

Kaikista lempein alue olisi Koti-alue. Siellä asuisi kotieläimet, vanhukset ja kaikenlaiset ihmiset vapaasti keskenään. Siellä olisi koko ajan avoin ja vilpitön kommunikaatio käynnissä. Kaikkea saisi epäillä ja punnita mielessään, tutkia maailmaa avoimesti. Oltaisiin pääasiassa hyvällä tuulella ja toiveikkaita. Heti jos joku alkaa valittamaan ja olemaan yltiönegatiivinen, hänet poistetaan Negaatio-alueelle, josta myöhemmin. Tällä alueella homot saa olla homoja, mustat mustia ja valkoiset valkoisia ja marsilaiset marsilaisia. Sellaisilla asioilla ei olisi mitään merkitystä. Merkitystä olisi vain sillä miten ihminen haluaa olla rakentava elämäänsä kohtaan, kunnioittava toisia kohtaan ja kaikille olisi tilaa. Täällä kuunneltaisiin hyvää musiikkia ja maisteltaisiin parhaita viskejä vain yhden drinkin verran. Koko kylä kasvattaisi lapsia eikä olisi lastentarvikkeiden kilpavarustelua. Hyvää, aitoa käytöstä vaadittaisiin. Ajattelua edistävä koulutus olisi yleistä ja itsestään selvää.

Läppä-alueelle kerätään kaikki, jotka viljelevät väsynyttä vittuilu-huumoriaan, haukkuvat toisen ulkonäön ja ihmisarvon ja sitten toteavat että hei se oli vaan läppä. Nämä tyypit harrastavat myös hyvin paljon ns. memejä, joissa näkyy hirveä naama ja yleensä lause: Mitä vittua mä just luin. Läppä-alueella he saavat kuulla 24/7 omia juttujaan itseensä kohdistettuna ja joku näyttää heille non-stoppina kaikista yleisimpiä memejä kuten sitä missä Michael Jackson syö pop cornia ja sitten todetaan, että nyt haetaan popparit kun keskustelu alkaa. Sitten heiltä kysytään vaikeita kysymyksiä, joihin he alussa osaavat vastata vain, että hei etsä osaa kuuklettaa vittu että wikipedia kyllä sanoi niin ja näin. Silti kysymyksiä kysytään kunnes läppätyypit tajuavat miettiä hieman itse ja vastata jollakin omalla ajatuksen lopputuloksella, joka ei enää ole kato-vittu-kuuklesta/wikipediasta.

Negatiiviset kukkahatun huutajat ja koulukiusaajat poistetaan Negaatio-alueelle uudelleen koulutukseen, jossa heitä väheksytään tietoisesti sanovat tai tekevät he mitä tahansa siihen asti kunnes järki voittaa negatiivisen asenteen. Jos asenne ei muutu, heidät siirretään Sota-alueen Esialueelle, jossa he joutuvat sadistikouluttajien armoille Alistus-armeijaan. Tänne tulevat myös itsesääliin uppoutujat, joita rohkaistaan näkemään omat voimavaransa mutta jos ei tämä onnistu, heidät asutetaan muiden samanlaisten kanssa synkkään luolaan, jotta saavat toteuttaa itseään synkistelemällä.

Kaikenlainen alistava pervoilu on Koti-alueella kielletty. Pedofiilit, sadistit ja muut tällä tavoin sairaat poistetaan Sota-alueen Esialueelle, jossa heitä kohdellaan kaltoin kaikilla tavoin ja heitä isommat kiusaavat heitä tarkoituksella ja alistavat. Tämän suorittavat sadistissävytteiset, ammatissaan motivoituneet Ultra-Bondage -joukot. Pervoja myös kuvataan arveluttavissa tilanteissa ja kuvat jaetaan Sotahullujen nautinnoksi julkiseen jakeluun. He saavat siellä myös kuunnella Sota-alueen mielipuolisia karjahteluja ja kokea biologisten aseiden käryjä ja ydinpommeja. Jos vielä tämän jälkeen he ajattelevat, että oi miten ihanaa tällainen, heidät viedään Sota-alueelle kaltaistensa pariin missä saavat toteuttaa mielihalujaan toisten kaltaistensa kanssa.

Tämä uusi maailmani on vasta kehitteillä. Paljon on vielä maita keksittävänä mutta ehkä on parempi keskittyä välillä vaikka ompelutöihin, ettei loppukesä kulu suljetulla osastolla.