Katselin tuossa maikkarilta Herra Trumpin Diili -ohjelmaa ihan uteliaisuuttani ja oli kiinnostavaa katsoa miten ihmiset matelivat herran edessä. Trumppi kun puhui niin kilpailijat mielistellen kilvan nyökkäilivät hymy kasvoiilla kuin itse Jeesus olisi tullut heidän eteensä puhumaan viisauksia. No, olisi varmaan toisaalta ollut hieman erikoinen ohjelma jos kilpailijat olisivat Trumpille huutaneet fakjuuta ja näytelleen keskisormea.

Mutta tämä mielistelyeleet saivat minut ymmärtämään miksi suuren rahan ihmiset on niin vieraantuneita arjesta kun ympärillä hyörii nöyristeleviä ihmisiä, joiden tehtävänä on leyhytellä läpyskällä kuuma ilma johtajan kasvoita pois ja mitä tämä ikinä sanookaan, nämä alamaiset huutavat: oooh! Miten viisasta! Täytämme toiveesi heti! Viedään tehtaat Vietnamiin ja pistetään lapset töihin! Eihän tällaisissa oloissa voi Suuri päättäjä pysyä järjissään vaan alkaa uskoa omaan erityisyyteensä.

Sitten tämä johtaja tultuaan presidentiksi keksii pöntöllä istuessaan lisää ideoita millä saa lisää fyrkkaa ja alamaisia riistettyä voittojen nimissä. Ei se mitään vaikka maailma tuhoutuu kun tuleva presidentti jossain vaiheessa painaa ydinpomminappia ihan vaan siksi kun voi. Kunhan tilille tulee taaloja niin kaikki hyvin. Sitten tämä johtaja hekumoi hikisenä vessan peilin edessä rahojen lisääntyessä ja huutaa itselleen: Oh baby, oot niin kuuma. Lisää rahaa on saatava! En tarvitse seksielämää, rahan haaliminen riittää ja kun alamainen nuolee tämän tärkeän ihmisen anulaattoria päivätöikseen niin se on se huippu. Mutta kyllä sekin tuntuu hyvältä kun on saanut kaikki muutkin maat raivoihinsa, jokainen uskontokunta on sydänjuuriaan myöten loukattu, sotaveteraanien kunnia tahrattu. Pääasia että kaikkia kyrsii. Sitten hän viimein käy aikansa kuluksi räjäyttämässä sen pommin ja nylkyttää rahasäkkiä samalla kun ydinsäteet polttavat hänet karrelle.

Ps. Kun asuin Englannissa niin kertoivat Trumpista vitsin, joka kaiketi pitää myös jotenkin selittää. No, Trumpilla oli vaimo nimeltä Ivana ja sukunimensä siis Trump. Sitten englantilaiset ystäväni käkättivät kun lausuivat naisen nimen: Ivana Trump eli Ai wona trump, joka oli suomeksi kuulemma: haluan pieraista. Päivän surkein puujalkavitsi oli siis tässä. Eipä mulla muuta. Heippa.