Mies teki parhaansa saadakseen naisen muuttamaan luokseen. Nainen  mietti pitkään onko järkevää muuttaa omalta paikkakunnalta kauas toiseen, jossa joutuu etsimään taas uudet ystävät ja oman paikkansa eikä sellainen tapahdu hetkessä. Mies vakuutteli auttavansa ja olevansa tukena, että tule vaan! Haluan rakentaa tulevaisuuden kanssasi, asua yhdessä. Tarjosi naiselle töitä omasta firmastaan, tämä voisi työskennellä kotoa käsin ensialkuun.

Koska suhde oli kuitenkin jo pitkäikäinen ja toinen tullut tutuksi, nainen lopulta muutti miehen luokse ja asettui luottavaisena uuteen kotiinsa ja aloitti työnsä samalla kun teki kodista yhteisen. Ensimmäisestä viikosta lähtien tuli naiselle tunne, ettei kaikki ole niin kuin piti. Mies oli kyllä mukava, auliisti esitteli paikkakuntaa ja oli avoimen oloinen. Silti nainen ajatteli, että jokin on pielessä. Hän yritti mieheltä kysyä onko kaikki ookoo ja he keskustelivat pitkään iltaisin ja mies vakuutteli, että asiat ovat viimeinkin hyvin. Että hän on hyvin onnellinen kun he viimein asuivat yhdessä.

Sitten eräänä päivänä nainen työskennellessään miehen koneella löysi sähköposteja, joita ei ollut tarkoitettu hänen silmilleen. Mies avautui jollekin toiselle naiselle, ettei hän tunne mitään tätä kotiinsa muuttanutta naista kohtaan. Meili meilin jälkeen tunnelma muuttui kiihkeämmäksi, toinen nainen lähetti miehelle alastonkuvia ja mies toiselle naiselle samoin.

Nainen ei uskonut silmiään ja luuli tulleensa hulluksi. Hän ei voinut käsittää miksi mies ei ollut hänelle itselleen tätä kaikkea kertonut, ei hän olisi tänne muuttanut tietenkään jos olisi tosiasiat tiennyt. Ei hänen elämänsä olisi totuudesta kaatunut mutta tästä valheellisuudesta se kyllä rajusti horjahti. Hän päätti selvittää kaiken salaa ensin taustalla ja sitten heittää faktat miehen silmille. Hän tutki tietokoneen jokaikisen dokumentin, jokaikisen paikan mistä voi tietoa löytyä ja sitä löytyi lisää jatkuvasti, hän tutki toimistossa kaiken, selvitti kaiken minkä pystyi. Löytyi myös selitys viikottaiselle työmatkalle. Samaan aikaan mies kohteli naista kuin heillä olisi kaikki hyvin, kyseli tosi silloin tällöin painaako naisen mieltä jokin. Nainen vaan hymyili ja sanoi, että ei hätää, alku vaan hieman hankalaa.

Sitten koitti se päivä kun hän pyysi miehen toimistohuoneeseen. Tietokoneen ruudulla oli kaikki todisteet näkyvillä, alastonkuvat, puhelinlaskuista puhelutiedot, miehen ja toisen naisen keskustelut whatsupissa kuvakaappauksina. Hän sanoi täysin rauhallisesti: tässäkö sinun käsityksesi suhteesta on? Et halua olla minun kanssani, silti pyysit muuttamaan tänne ja rakentamaan tulevaisuutta kanssasi. Mies pitää sydänalastan kiinni ja suu on auki, hän ei tiedä mitä sanoa tai tehdä, sopertelee vaan ja sitten suuttuu. Miten sinä olet kehdannut lukea minun meilini ja tutkia puhelimeni? Miten voit olla noin sikamainen ihminen? Eikö sinulle merkitse ihmisen yksityisyys mitään? Ymmärrätkö edes hävetä?

Nainen katsoo miestä hiljaa ja sanoo: Minä en häpeä yhtään mitään. Häpeätkö sinä? Minä olen pakannut laukkuni, älä huoli, lähden heti. Mutta ennen sitä, tässä sinulle lahja, ole hyvä. Nainen poistuu talosta, menee autoon, käynnistää sen ja ajattelee mielessään, että on oikeastaan harmi ettei hän näe miehen ilmettä kun tämä avaa lahjansa ja löytää sieltä puolimetrisen dildon. Vaan ei kai se sellainen tuollaista mulkeroa paljon haittaa varmaan. Ilahtuu vaan.