Lopetetaan kaikki loputkin ajankohtaisohjelmat ja täytetään se paikka twitter- ja facebook -kommenteilla. Lopetetaan tutkiva journalismi ja täytetään loputkin ohjelmapaikat silikonitissien puristeluilla, mitä me turhaan ollaan vakavia ja mietitään kaikkee mistä kuolee tylsyyteen! Mielellään vielä 16 lisäohjelmaa missä joukko ihmisiä vääntelee naamaa ja ovat hauskoja. Osaaks-arvata-sanan-misson-900-öötä -kilpailuilla ja vaikkapa suoralla lähetyksellä yleisestä vessasta. Vitsi mitä settii sielki sitt niinku näkis, varmaan juopot ja urpot olis just niin noloi ku ikinä vois olla ja sitte me niinku naurettais niille koska me ite ollaan nii viileit ja me tiedetään trendit.
 
Ennen ohjelman alkua yleisö on jo villitty raivokkaaseen iloon ja nauruun. Se huutaa, taputtaa ja nauraa. Nauraa. Siis tää on sitt niin kivaa ett aahahahahahahh!!!
 
Haastateltava Pertti Virtanen on istutettu tuoliin. Häntä haastattelee hemaiseva nainen, hame on korvissa ja tissiliivin väri ei jää epäselväksi. Hän heittelee hiuksiaan, lipoo huuliaan ja aloittaa:
 
- Pertti Virtanen, olette siis saanut selville elämän tarkoituksen. Voitteko nyt kertoa sen meille heti ennen kuin tulee insertti ja muuta ohjelmaan kuuluvaa. Noin viisisataa twitter-kommenttia nimittäin odottaa ja kyllähän me haluttaisiin kuulla miksi me täällä ollaan.
 
- Olen tutkinut tätä asiaa kauan ja kovasti helpotti löytää vastaus tähän sekä myös ikiliikkujaan. Joudun tässä hieman selostamaan vähän, ennen kuin paljastan koko...
 
- Jahas, ja nyt meidän pitääkin keskeyttää kun Hanuri ja Hattu on tehnyt aiheeseen liittyvän sketsin.
 
Kaksi hihittelevää stand up -koomikkoa tulee paikalle. Pimppi. Tissi. Kakka. Hihihihi. Ne on elämän tarkoitus. Ehehehehheehheheh, me ollaan hauskoja veijareita. Yleisö ulvoo naurusta, hakkaa jaloilla lattiaan, eivät saa henkeä, pari tyyppiä yleisöstä kärrätään ambulanssiin.
 
- No niin Pertti Virtanen, jatketaan. Te siis olette selvittänyt elämän tarkoituksen mutta ennen kuin käsittelemme asiaa, laulaa Cheek (jolta on ilmestynyt uusi cd sekä hän aloittaa olympiastadion kiertueet, jossa fiittaa Jumala ja Jeesuskin).
 
Cheek tulee paikalle, hän laulaa innostuneesti laulun itsestään, jossa ähkii hyvin paljon, räppää miehekkäästi kähisten, että pitääniinkutehdäkybälläkaikkimitäalkaajaettsunsydänpitääollasiinmukanajeejeebileetjamimmitsileeksmäoonMIES. Lopuksi hän kättelee itseään vaatimattomasti mutta tyytyväisenä. Yleisö kiljuu, naiset heittelee alushousuja, taputtavat. Taas viedään osaa yleisöstä tv-talon aulaan lisähappea saamaan.
 
-Eiks oo makee toi Cheek! Se on niin äijä! Yleisö, tykätäänksme?! Ja yleisö huutaa. Pertti Virtanen alkaa näyttää vittuuntuneelta mutta istuu vielä paikoillaan.
 
-Niin tota Pertti, mites sä niinku koit tän oivalluksen, tuliks sulle sellanen olo, ett nyt on jotain jäätävää keksitty ja mitä sä siis keksit?
 
-No minä tein 47 vuoden tutkimukset, haastattelin 94 565 ihmistä, ja sain sellaisen loppupäätelmän, että...
 
-Voi sori kauheesti meidän pitää nyt pitää tauko kun on noita twitteriviestei ja facessakin jotain kommenttia, Ootas vähän, joo, Pärttyli65X sanoo täällä twitterissä, että maahanmuuttajat pitäis palauttaa minne ne kuuluukin... ja sitt tota ylleri-z-ds twiittaa, että naisia ei saa alistaa. Sori tää vähän katkas meidän keskustelua mutta Pertti... Pertti! Pertti?! Minne sä meet???? Hei tule takaisin!