Teksti sisältää runsaasti rumia sanoja ja törkeyksiä.

Kuulun viattomaan virkkausryhmään Facebookissa. Siellä jaetaan ihania ohjeita ja voi katsoa valokuvia ihmisten käsitöistä. Viime aikoina on ollut tosin joitakin virkattuja kikkeleitä ja nyt tänään oli ns. Virkattu Vittu. Jotkut naiset ihastelivat kovasti ja sanoivat, että oi miten feminististä! Meillä on oikeus vittuun ja puhua vitusta ja pillusta ja kyrvistä. Ne on maailman luonnollisimpia asioita, ei niitä pidä hävetä. Reppu vaan levälleen, meillä on oikeus. Sitten se kuuluisa laini: huumoria tämä, läppä hei! Nauretaan! Ha. Ha. Ha.

Sitten erehtyi muutama tyyppi sanomaan, että heistä tämä ei ole hauskaa. Sitten naiset kaiketi feministiseen tyyliin hyökkäsivät arvostelemaan ja nauramaan näille häveliäille. Tuli mieleen huutaa: Hyvä Naiset! Naiset ovat hienoa porukkaa! He pitävät yhtä ja antavat kaikkien olla omalla tavallaan naisia! No, sarkasmi olisi ehkä mennyt ohi sillä keskustelussa oli jo päätetty että naiseuden pitää olla sitä vahvaa rääväsuista mallia. Että ei siihen hiekkapillut eikä kukkahatut voi sanoa mitään, olisivat hiljaa, mitä ne nillittää, onks hei pakko kommentoida. Että minä kyllä puhun vitusta ja eikö sinullakin, häveliäs kukkahattu ole iso pillu ja siinä yrität olla ja piilottaa sitä.

Naiset. Miksi me puhumme näin toisillemme. Nainen naiselle. Miksi jokainen nainen ei saisi itse määritellä rajojaan, miksi naiset hyökkäävät toistensa kimppuun sen sijaan, että antaisivat tilaa, arvostaisivat esim. häveliäisyyttä. Eikö feminismi olekaan sitä, että saa sen ismin alla olla sellainen nainen kuin kokee vai onko siinä vaatimuksena rääkyä vittua ja pillua ja kyrpää ja räyhätä?

Ja mitä helvettiä tällainen kuuluu virkkausryhmään? Eikö nykyisin saa enää missään vaan keskittyä asiallisen kuivakkaaseen käsityöharrastukseen? Pitääkö joka paikka täyttyä provokaatioista, kohuista, toisten mollaamisesta? Onko ihan pakko päteä sillä milten MINÄ sentään olen tällainen mutta TE ette tajua mitään. Aaarg.

Kummamummo kääriytyy isoon kukkahattuunsa ja jatkaa katkeraa vaellustaan tässä angstin täyteisessä elämässään.