Damien oli kokenut, vanhempi drag queen. Päivittäin hän meikkasi itsensä näyttäväksi, puki juhlavat vaatteensa päälleen ja esiintyi joka ilta kuten oli tehnyt jo 30 vuotta. 

 

Hän oli särmikäs, kovan elämän elänyt ihminen. Hän eli likaisessa, sekaisessa asunnossa, joka oli täynnä hänen drag -asujaan, pari isoa peiliä, meikkejä enemmän kuin kellään. Siinä hän istui, peilin edessä meikkaamassa ja kertoi hurjista vuosista kun homoutta sai yhteiskunnan mielestä hävetä ja aivan varmasti piilottaa. Hän kertoi orgioista 70- ja 80-luvulla, repivistä ihmissuhteistaan.

 

Lapsuutensa hän olisi halunnut unohtaa. Jatkuvat selkäsaunat ja nöyryytykset, jotta hänen homoseksuaalisuutensa jotenkin häviäisi. Hänen isänsä teki omasta mielestään parhaansa muuttaakseen poikansa takaisin heteroksi. Eihän sellainen onnistunut koska eihän Damien alunperinkään ollut hetero eikä sellaiseksi tulisi. Hänet heitettiin kodista kadulle 13-vuotiaana ja hän oppi pärjäämään kun vaihtoehtoja ei ollut.

 

Hän myi itseään, asui ystävien luona tai tyhjissä varastotaloissa, missä milloinkin suojaa sai. Hänet hakattiin nuoruusvuosinaan henkihieveriin monta kertaa mutta aikuistuessa hänestä tuli mies, joka ei enää ollut niin vain hakattavissa. Vankilassakin hän oppi yhtä ja toista.

 

Ainoa mikä Damienin sielua kosketti oli drag queenina esiintyminen. Hän tunsi olevansa kaunis ja arvokas ja toteuttavansa sisintä itseään. Ei edes aidsiin sairastuminen lopettanut tätä intohimoa ja niihin aikoihin aids oli sama kuin kuolemantuomio.

 

Vain kerran hän rakastui. Mies sai hänet hulluuden partaalle hyvässä ja pahassa. He rakastivat ja hakkasivat toisiaan, vihasivat ja taas rakastivat. Eräänä päivänä suhde päättyi. Siitä Damien ei suostunut enempää kertomaan. Tämän suhteen jälkeen hän ei enää milloinkaan sitoutunut kehenkään, hän antoi ja otti vain nopeaa seksiä ja paljon.

 

Damien eli suuren rakkautensa jälkeen vielä 17 vuotta ja hän jatkoi loppuun asti drag queenin uraansa. Damien löydettiin kotoaan kuolleena, kukaan ei ollut nähnyt häntä pariin kuukauteen ennen sitä. Kun asuntoa alettiin siivota, löytyi Damienin huoneesta iso laatikko. Laatikossa oli muumioitunut ruumis hyvin käärittynä. Selvisi, että Damienin suuri rakkaus oli ollut laatikossa 17 vuotta. Hämmästys ja järkytys oli suuri, tätä ei olisi kukaan osannut odottaa.