No tulihan se sieltä, vähän niin kuin arvelinkin. Aku Hirviniemi näyttelee Tuntemattomassa Sotilaassa sitten sen Hietasen roolin. Varmasti hyvin näytteleekin, en minä sitä. Ja sitten on vatasta ja pelkkää pussikalja-luokkaretki-putous -tyyppiä ja muuta.

Vaan vähiin on suomalaiset näyttelijät käyneet. Noin kymmenen tyyppiä näyttelee Suomessa kaikki leffat ja komedia-showt. Niinpä minä nyt ehdotankin, että kaikki loput roolit näyttelee Roope Salminen niin kattaus on täydellinen. Elokuvan uusi nimi olkoon Tuntematon Putous ja myllättäköön kaikki roolit mieluummin silleen että voivat heittää läppää siinä samalla hauskasti kun vääntelevät naamaansa muutenkin ja läpällä ampuvat niitä vihollisia ja läpällä vähän sitä sun tätä ja sitten roustaavat Lammiota siitä kun pitäisi Rokan asetella kiviä nätisti sinne juoksuhautaan vai miten se oli, no, ei sillä nyt enää ole väliä. Voi ristus sanon minä.

Toisaalta sain uuden ajatuksen kun tajusin, että eipä tästä kannata kiihtyä. Tuntemattomia on jo tehty kaksi kappaletta mutta tämä 3.0 versio on tehty tähän nykyaikaan sopien. Juuri niin kuin aiemmassa kirjoituksessani vähän pelkäsinkin. Ohi on, pitää ajatella muuta kuin talvisotaa ja muutakin sotaa, miettiä vaikka ydinfysiikkaa, sieltä löytää valon - ja se muuten sokaisee kenet tahansa. Puff! Suorastaan hävittää ilmaan. Taisi minua nyt kuitenkin vähän ottaa tunteeseen.

Hiihoo, kikkeliskokkelis ja silleen.