On kuulemma ensi vuoden alusta mahdollista hakea kunnilta lupaa tupakan polton täyskieltämiseen taloyhtiöissä. Veikkaanpa, että tästä tulee kunnon tilanteita siinä kohtaa kun kokouksissa asiaa käsitellään ja varsinkin laillisen kiellon jälkeen.

Pää punaisena kiihdytään, että minä en suostu teidän rööki-ihmisten saasteita hengittämään ja tupakoijat raivoavat, että perkele minä poltan kyllä parvekkeella jos minä haluan. Jotenkin arvelen, että nämä riidat eivät noin ylipäätään mene sovinnollisin elkein. Oikeudenkäyntejä tulee varmaan ainakin siitä kun kiihtyneet huutajat muksauttelevat toisiaan tai vakoilevat kameran kanssa todistusaineistoa, että sinä kyllä poltit parvekkeella! tässä näkyy selvä savu! Pihoilta varastetaan tumppiastiat ja kirjoitellaan facebookin puskaradioihin, että katsokaa! tässä on kuva tupakalla olevasta naapuri Penttisestä, mikä sika! Julkinen häpäisy on tehtävä! Mutta minäpä vein tumppiastiat hahaha! Sitten tupakoitsija suuttuu siitä ja katuporalla jyrää itsensä naapurin asuntoon ja polttaa siinä seinäaukossa tahallaan tupakoita kunnes poliisi tulee ja vie vankilaan.

Kyllä minuakin on monesti ottanut päästä kun on alkanut nukkumaan ja naapurista tulee tupakan käry juuri silloin sieraimiini. Ei siinä sitten ole muu auttanut kuin sulkea ikkuna ettei enempää kiihdy. En ole huudellut silloin naapurille hävyttömyyksiä. Kun meidän joidenkin nyt täytyy kuitenkin asua toistemme naapureina niin yritetään pärjätä siten, että naapuruus säilyy mahdollisimman miellyttävänä. Raja kulkee ainoastaan siinä, että en suostu olemaan samassa tilassa tupakoijien kanssa. Siitäkin selviää helpommin kun vaan silloin poistuu omin jaloin raittiiseen ilmaan eikä tarvitse kuvata röökaajia ja julkaista puskaradiossa häväistyskuvia.