Nyt olen sen verran katsonut true crimea, että olen voinut koota varmat tiedot, joilla ei joudu murhan uhriksi. Kun otat nämä kolme kohtaa vakavasti ja toimit sen mukaan, et tule murhatuksi.

1. Asuinpaikka. Älä ikinä milloinkaan koskaan muuta paikkaan, jossa ikinä ei tapahdu mitään. Ei murhia, rikoksia, ei mitään. Tiivis ja lämmin  naapuriyhteisö on myös aina suurimpia murhatuksi tulemisen riskejä. Suurimmalla todennäköisyydellä juuri siellä tapahtuu taas yllättävä murha, jonka kohteena voit sitten olla sinä.
2. Käytös. Jos valaiset huoneen hymylläsi ja olet juhlien keskipiste, ole välittömästi varovainen. Nämä ovat yleisimmät syyt joutua potentiaaliseksi uhriksi. Olen mieluummin näkyvästi synkkä ja salaperäinen pälyilijä.
3. Luonne. Jos rakastat ihan kaikkia ihmisiä ja haluat antaa heille viimeisen paitasi päältäsi halusivat he sitä itse tai eivät: varo. On myös erittäin vaarallista jos kenelläkään ei ole mitään pahaa sanottavaa sinusta ja kaikki rakastavat sinua. Ehkä kaikkein pahin ominaisuus on se, että naurat koko ajan suu ammollasi, ihan jatkuvasti, olet jatkuvasti onnellinen - pahin tapahtuu väistämättä. Sen lisäksi on vaarallista olla energinen ja rakastaa näkyvästi elämää. Ole mieluummin vaitelias ja pidättäytyvä ja vastenmielinen.

Jos silti menet tuonne ja sinut murhataan, voit olla varma, että murhaaja on helppo löytää ja tämä saa kyllä rangaistuksensa. Ei tarvitse löytää kuin se ainoa synkkä ja salaperäinen pälyilijä, joka on aina vaitelias, pidättyväinen ja jotenkin vastenmielinen. Silti kukaan ei olisi koskaan osannut arvata, että tämä entinen äidinmurhaaja olisi voinut ikinä ketään tappaa.