Tuntuu, että nykyisin vähän joka tyyppi riisuutuu nakukalenteriin osoittaakseen olevansa rohkea ja antaakseen tukea vaikka unicefin toimintaan tai vaikka kulkukoirien suojeluun tai milloin minkäkin asian vuoksi. Palomiesten ja vanhat kunnon Jallu-lehden kalenterit on jo nähty ja ne on niin viime sesonkia että! mutta nyt kaikki muutkin tekee kalenterin koska pitää aina jonkin syyn/tekosyyn varjolla päästä heittämään vaatteet nurkkaan ja näyttämään luonnon nahkapukua.

Elähtäneet kotirouvatkin tekivät viimeksi kalenterin ja siitä seurannut kohu oli hirmuinen kun rahastonhoitaja teki kämmin ja vei fyrkat. Mutta ei se mitään! Ollaan kuitenkin seisty kalenterissa hanurit paljaana tärkeän asian vuoksi. Enää puuttuu että Martta-järjestö tekee oman nakukalenterin jonkun kotitalouteen liittyvän asian takia. En tosin tiedä miten nakukalenteri asiaa edistäisi mutta kyllä se varmaan edistää kun semmoista tekee kaikki muutkin jatkuvalla syötöllä.

Alkaa tuntumaan jo siltä, että minua järkyttäisi enemmän kalenteri, jonka ideana on esiintyä pukeutuneena. En ole mikään maailman suurin moraalin vartija joten alastomuus sinänsä ei ole ongelmani. Kunhan vain olen pistänyt merkille tämmöisen kalenteri-trendin ja on vaan ruvennut tympimään. Ensi vuonna varmaan Presidentin kanslia julkaisee Saulista oman kalenterin tai mikä ettei eduskuntakin omansa. Näytettäisiin kaikille, että kun olemme näin rohkeita niin maailmaan tulee rauha ja ihminen saa uskoa tulevaan rintakarvoja ja pallomahoja näyttämällä. Olen vain sen verran yksinkertainen ihminen, etten ymmärrä miten alastonkalenteri vaikuttaa yhtään mitenkään tärkeiden asioiden edistämiseen. En minä ainakaan ole yhtään saanut uskoa lisää mihinkään, en voimaa, en rohkeutta. Mutta älkää minusta välittäkö, horisen joutavia ja olen vain katkera kun en voi tehdä omaa nakukalenteria koska hermoilen, ettei olisi mikään myyntimenestys kun mummo heittää lohenpunaiset polvikalsarit seinään ja näyttää kaiken. Vaikka sitten taas toisaalta: voisin siten rohkaista vanhainkodin asukkaita. En kyllä tiedä mihin. Kai minun pitää jättää tuo painovalmis nakukalenterimateriaalini kaappiin vaan.